torstai 28. tammikuuta 2010

Kylmä jatkuu

Melkein voisi sanoa että ollaan "pakkasen vankeina"näillä kulmilla. Sisällä olo on kyllä saanut puuhastelemaan kaikenlaista. Muutaman päivän ajan on ollut hommaa noiden kuvien kanssa. Jotain on tiedostoihin saanut kasatuksi ja nyt mies innostui paperikuvia järjestelemään. Niistä nyt poistetaan lopullisesti kaikki turha ja laitetaan säästettävät aihepiirien mukaan. Harkittava on myös miten ne värikuvat tallennetaan, jotta niistä jäisi seuraaville sukupolvillkin jotain muistoa menneestä. Onhan täällä toki muutakin tehty kuin kuvia katseltu. Pariisin matka oli jo melko pitkällä suunnittelussa, mutta peruin sen ihan taloudellisista syistä. Olisi ollut hieno tilaisuus maaliskuussa, kun siskoni lähtee sinne ja hänen tyttärensä saapuu Bretagnesta sitten oppaaksi. Vähän nyt harmittaa, mutta jospa myöhemmin tulee uusi tilaisuus. Toivotaan niin.
Tänä päivänä innostuin myös pyörittelemään piirakoita. Lisäksi pari kirjaa on kesken lukemisen. Toinen vielä jotenkin sopii hyvin tähänkin malliksi.
  Eilen otettiin vielä tuolta upeasta luonnosta muutama kuvajainen. Nyt ne puut ovatkin karistaneet enimmät lumivaippansa.

4 kommenttia:

 1. Voi kun tuli ihan vesi kielelle kun noita piirakoita katsoin. Minä sain aikaiseksi 26 leipää ja soitin tyttärentytön ne hakemaan, kun pakstin on jo niin täynnä. On vain mukava leipoa, kun on pakko uunia lämmittää.
  Tuo luminen puu on hieno,on niillä taakkaa ollut. sais jo tämä kylmä hellittää.

  VastaaPoista
 2. Mummeli, miten sinä jaksat tehdä noin suuren leipätaikinan. Aikamoista. Kyllä leipominen on kivaa ja rentouttavaa puuhaa, minä kyllä paistan sähköuunissa, ei ole talossa leivinuunia.Terveiset sinnepäin

  VastaaPoista
 3. No, Ensin nitro kielen alle ja sitten käsiksi itse asiaan.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti joku Pariisin matkaa korvaava reissu tulee eteen vielä vuoden ensimmäisen puoliskon aikana :)

  VastaaPoista