maanantai 4. tammikuuta 2010

Tammikuun matkoja

Olemme usein olleet juuri tammikuussa Kanariansaarilla. Lanzarote taisi olla ensimmäinen kohde siellä siihen aikaan. Siitä on aikaa liki parikymmentä vuotta. Reissusta jäi mieleeni se Persianlahden sota, kun katselimme hotellin parvekkeelta jatkuvaa amerikkalaisten lentoliikennettä itään päin. Myös kylmä ilma jäi muistiin, kun aina paleli, yölläkin piti olla jopa gollegepuku päällä että sai nukutuksi. Sen jälkeen matkamme tammikuussa ovatkin suuntautuneet Teneriffalle, Los Gigantesiin kerran ja sitten senjälkeen ainoastaan Puerto de la Cruziin ( tammikuun matkat)
Viimeksi tähän ajankohtaan olimme siellä kaksi vuotta sitten viettämässä sisareni syntymäpäivää, joka on loppiaisen jälkesenä päivänä. Menimme sinne loppiasaattona ja ehdimme nähdä sen kulkueen siellä. Loppiaisena suunnistimme yhdessä La Orotavaan ennättääksemme nähdä upean jouluseimen. Tarkoitus oli myös lounastaa siellä, mutta yllätys, yllätys kaikki ravintolat olivat suljettuna juhlapyhän vuoksi ja siinä sitten nälkäisinä kiertelimme katuja mieheni toimiessa kolmelle ladylle matkanjohtajana. Oli niin polleaa poikaa että. Löysimme viimein avoinna olevan tapaspaikan ja sinne sitten suuntasimme. Se mitä siellä tapahtui nostaa vieläkin hymyn huulille, se jääköön nyt tässä kertomatta.
Mukava reissu oli kaikenkaikkiaan. Jos ja kun sinä sisareni tätä luet, onnea syntymäpäivänäsi 7.1. Voi olla etten muista soittaa silloin, koska olemme Vantaalla hoitelemassa niitä pieniä piiperoita juuri sinä päivänä. Tarkoitus on lähteä ajelemaan loppiaisaamuna.
Pari kuvaa kahden vuoden takaa: Merivesialtailta ja siskokset sekä Orotavan maisemia.

2 kommenttia:

 1. Onhan pieni kommenttiboxi. Ei tämmäseen mitään mahdu.
  Kunista viikonloppua!

  Kokeilinpahan vain miten toimii kommentoiminen.

  Nyt seuraavaksi kokeilen kuvien ja videoiden dokumentoimisen. Ei niistä muutoin mitään selville saa.

  Moi, voi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun kokeilit, Mr Marino ja hyvin voin. Terkut Turkuun!

  VastaaPoista