tiistai 23. helmikuuta 2010

Arkipäiviä

Päivät kulkee kevättä kohden vaikka kylmä sää senkun jatkuu. Onneksi tuo aurinko jo hieman lämmittää päivisin. Kirjastosta olen taas hakenut luettavaa. Nyt on kesken kolme kirjaa. Se merkitsee ettei nyt luettavana olevat oikein sytytä. Olen pitänyt ruotsalaisista dekkareista, mutta tämä Mari Jugstedtin ei nyt vaan innosta, en ole päässyt alkua pidemmälle. Ehkä minulla ei nyt ole dekkaribuumi päällä.  Amerikkalaisen Nancy Thayerin uutta oikein odotin, koska hänen edellinen romaanisarjansa oli tosi hyvä. Se kertoi juuri minun ikäisten naisten elämästä kaikkine vaikeuksineen ja muutoksineen lämpimällä ja jopa riemastuttavalla tavalla. Vahvana lenkkinä siinä oli tukiverkoston tärkeys vaikeina aikoina. Petyin sitten tähän uuteen kirjaan, joka on tavallista viihdehuttua. 
Kolmas kirja on tuo Lenitan muistelmiksi luettava. Kuvia olen siitä lähinnä katsellut. Jotenkin odotin vähän räväkämpää noiden lehtijuttujen pohjalta. Onhan täti kovin kiinnostava persoona.
Uutta marjakesää odotellessa täytyy entistä satoa syödä pois, tuossa tämän päivän C-vitamiinit.
 Muutaman kuvan olen tuolta kotimaisemistakin saanut  uuteen kameraan. On vain niin kylmää että ei mitään tule paljain käsin tuosta hommasta. Kuitenkin yksi näyte, eli sulaa vettäkin vielä löytyy joesta.

3 kommenttia:

 1. Tuosta mansikkakuvasta tulee kyllä kesä mieleen. Itse en kovinpaljon mansuja syö, kun olen niille vähän allerginen, mutta näin pakastettuna menevät paremmin. Hyviä kuvia uudella kamerallasi saa, olisi myös mielessä uusi kamera, kun on vain tuollainen pokkari, lahjaksi saatu. Kuvaan myös videokameran muistikortille, sillä saa ihan hyviä kuvia. Kait sitä pitää taas Puerto kuvata, vaikka kuvia on jo ennestään vaikka kuinka.

  VastaaPoista
 2. Kaislakuva joen varrelta on kaunis! Tekisi ihan mieli lähteä kävelylle. Toivottavasti seuraavalla kirjastokäynnillä löytyy enemmän hyvää lukemista. Nyt on tulossa paljonkin uutuuskirjoja. Voin lähettää niistä listan sähköpostilla, kunhan ehdin.

  VastaaPoista
 3. Mummeli. Vielä kerran hyvää matkaa. Kuvailehan ahkerasti ja varmaankin niitä sitten saan katsoakin myöhemmin

  Lumiomena. Kiva jos laitat sen listan, yksi uutuuskira on jo varauksessa vaikkei ole vielä tullutkaan. Se on Kajsa Ingemarssonin uusi. Jospa saan sen vaikka pääsiäisen aikaan.

  VastaaPoista