maanantai 1. helmikuuta 2010

Tammikuu takana

Näin se hujahti tammikuu pakkasen ja lumen merkeissä.  Meidän viime kuun kaikki viikonloput menivätkin yhdessä hujauksessa lastenlasten kanssa puuhaillessa, loppiaisen jälkeen Vantaalla, sitten Antonin nimipäiväjuhlissa ja sen jälkeen täällä kotona. Tämän viimeisen viikonlopun vieraan kanssa olikin toimintaa ukin kanssa. Peräti molempina päivinä piti päästä luontoon tutkimaan eläinten jälkiä ja tietysti nuotiotulille makkaran paistoon. Lisäksi katseltiin muutama jännä elokuva ja tietysti touhuttiin Mintun kanssa.  Paras kiitos joka näistä viikonlopuista saatiin on kun pikkuherra 2 vee sanoi eilen puhelimessa : minulla on ikävä mummia, ukkia ja Minttua.

Nyt mennään sitten kohti kevättä ja uusia kokemuksia. Lähiaikoina käymme ainakin teatterissa, kun on joululahjaksi saamamme liputkin. Näytelmäkin valikoitui, se on lauantaina ensi-iltaan tullut Vanhan ruhtinaan rakkaus.

3 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia, tulppaanit ovat ihania kukkia. Teatteriesitys, jota menette katsomaan, vaikuttaa kiinnostavalta.

  VastaaPoista
 2. Niin tosiaan, helmikuu jo menossa ja matka senkun lähestyy!.
  On kyllä niin antoisaa tuo lastealasten kanssa oleilu. Meilläkin pappa vasta niiden myötä ehti nähdä lasten kehitystä ja sitä yhdessä olon onnea. omien ollessa pieniä ei niin paljon ehtinyt tai osannut niiden kanssa olla. Oliko sekin osaltaan vaikuttamassa kun omat olivat tyttöjä ja sitten oli paientan myötä onkikavereita useampia. Se puuha oli heille sitten kovin mieleistä.
  Lunta on yöllä vähän satanut ja pakkasta -8

  VastaaPoista
 3. Lumiomena, aika huonot oli arvostelut tuosta lauantain ensi-iltaesityksestä. Ehkäpä se Rakkaat Rissaset sitten parempi valinta. Onhan se Kuopioon sijoittuvaa ja omaan nuoruusaikaan ajoittuvaa kuvausta.
  Mummeli, kyllä meillä ukista on mieleistä kun ne eräasiat kiinnostaa jälkipolvea. Mukavaa matkan odotusta.

  VastaaPoista