tiistai 23. maaliskuuta 2010

Pikkuhiljaa kevättä kohden

Esimmäiset orastavat kevään merkit on ilmassa. Linnut ovat tulleet pihapuihin ja sirkutus sen mukaan. Jospa tuohon kameraankin saisi pian jotain niiden touhuista napattua. Koirulia piti taas kuvata, kun on keksinyt miten parhaiten näkisi hieman pidemmälle noiden lumimassojen takaa
Eilen ajelimme tuonne keskiseen Suomeen tapaamaan iäkästä tätiäni. Oli niin kaunis päivä, että vielä piti matkan varrella pysähtyä ja ottaa muutama kuva näistä järvimaisemista. Ne vaan on niin hienoja sekä talvella että kesällä.
Ps. Juuri sain tuoreet kuulumiset Pariisin kevään tunnelmista ja tämä laulu soi korvissa

5 kommenttia:

 1. Heipsan Minttuli!
  Jo on kevättä ilmassa täällä meilläkin.
  Lintujen hienoista tititystä olen kuullostellut "nappi" korvassa.
  On se ihmeellistä. - Ilman tätä kuulokojetteni jäisin paljosta paitsi.
  Kauniita kevät-talven maisemia olet kuvannut.
  Ihana koiruli Sinulla!
  Mukavaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia. Niistä pystyy hyvin aistimaan kevättalven väreilyn. Samoin kuva koirasta leikkimökistä omn suloinen. Se pitää näyttää illalla kotona lapsillekin.

  VastaaPoista
 3. Ida
  Kiva kun kommentoit.Koira nimeltä Minttu on kiltti ja pitää tämän tädin liikkeessä. On vaan tänä talvena tuon allergian kanssa ollut ihmeessä, mutta pelkällä kotiruoalla nyt paranemassa. Muuten, meidän isännän kuulokoje vaan pysyy piirongin laatikossa...
  Kevätterveiset sinulle!

  Lumiomena
  Minttu on, kuten tiedät suht kekseliäs, kuten tuo kuvakin kertoo. Ja kameran kanssa opettelu jatkuu.......Terkut sinne lumille.

  VastaaPoista
 4. Jhania nuo Sinun kuvasi! Onko ne otettu sillä uudella kameralla? Jos, niin hyvältä kamera tuntuu. itse kun mielisin uutta kameraa myös.

  VastaaPoista
 5. Huomenta mummeli! Kiitos!
  Kyllä ne kuvat on tuon uuden kameran otoksia. Olen siihen nyt tehnyt tuttavuutta ja paljon siinä on noita ominaisuuksia. videota en vielä ole kokeillutkaan.
  Aurinkoista kevään odotusta sinulle ja Himmulle.

  VastaaPoista