perjantai 9. huhtikuuta 2010

Huhtikuun mietteitä

Tällä viikolla kevään tulo on ottanut vauhtia.Lumet sulaneet silmissä ja muuttolintujen laulukonsertit ovat hienoa kuunnella. Pian pääsee tutkimaan miten kasvit ovat selvinneet talven yli. Tottakai sitä odottaa kesää ja kukkaloistoa. Värililjat ovat yksi oman pihan suosikkikukistani.Jännä nähdä miten niitä nousee kunhan kevät edistyy ja miten ruusut ovat kestäneet menneen kovan talven yli. Tämän viikon aikana on myös herkuteltu tavallista enemmän, olihan pääsiäinen. Myös syntymäpäiväni osui tälle viikolle. Niinpä sitä on koko viikon popsittu herkkuja. Oma suosikkini on nämä kylmäsavurullat, jotka kuuluvat meillä melkein kaikkiin juhlatarjottaviin.  
Myös ne iltasyömiset olivat normaalia runsaampia, onhan mukavaa istua pöydän ääressä vieraiden kanssa seurustellen nauttien samalla pöydän antimista.
  

2 kommenttia:

 1. Tuleepa ikävä kesää, kun kuviasi katsoo, mutta onneksi kevät tosiaan tekee tuloaan melkoisella vauhdilla! Meillä lapset nauttivat rapaleikeistä ja A opettelee innolla pyörällä ajamista.
  Kuvat herkkuruoista tuovat veden kielelle, saadapa taas lohirullia.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Lumiomena!
  Rapakeleistä nauttivat lapset ja koiranpesua riittää. Eilen Minttu putosi ojaan kun luuli lumen kantavan. Olihan siivossa, arvaa oliko nautintoa pestä .....
  Sinne myös rentouttavaa viikonloppua

  VastaaPoista