maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pääsiäinen meni

Niin se tämäkin pääsiäisaika on takana ja arki taas koittaa. Vilkasta oli,ja vieraita kävi. Oman osansa tämän pääsiäisajan viettoon toi lähestyvä syntymäpäiväni.
Olin haaveillut viettäväni sitä ihan muissa maisemissa. Se haave nyt ei toteutunut, joten pienimuotoiset juhlat pidettiin ensimmäisenä pääsiäispäivänä täällä läheisten kanssa. Parasta sinä päivänä oli pienten lastenlasten lauluesitys ja vieläpä kahteen kertaan. Ovat lapsukaiset hyviä laulajia ja niin tämä herkkismummi taas tarvitsi nenäliinaa.
Nyt nämä pikkuvieraat ja vanhempansa ovat matkalla kotiansa kohden. Arjen askareet odottavat, mutta ei ihan niin kuin odotin. Luulin tässä muutaman päivän ottavani rennosti, mutta kevätlinnut lauloivat taloon tulevan vieraita. On kuulemma kalenteriin merkitty tuo päivä jolloin vanhenen. Niin sitä sitten taas kakkua ja muuta tarjottavaa pitänee vähän varata.

Kevään tulo on ottanut vauhtia täälläkin. Lumet on huvenneet ennätysvauhtia ja muuttolintuja tullut. Joutsenia on odoteltu ja nähtykin. Koetin ottaa kuvaakin, mutta koiran kanssa liikkuessa ei oikein hyvää saanut...
Tämhän aikaan vuodesta koira saa varautua jatkuvaan pesuun, kuten tuo oheinen kuvakin kertoo.

4 kommenttia:

 1. Oikein paljon Onnea sinne Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Mummeli. Kiitos ja mukavia kevätpäiviä sinulle.

  VastaaPoista
 3. Blogisi uusi taustaväri näyttää hyvältä, tekee kivan ilmeen - samoin nuo sivupalkkikuvat! Jospa koiran kuratassuaika menisi nopeaan ohi, koska ainakin täällä etelässä lumet ovat alkaneet sulaa vauhdilla (kyllä lunta vielä riittää, mutta pelloilla on pälviä ja meillä kotona muutama krookuksen pää pistää esille!).

  VastaaPoista
 4. Lumiomena. Aika hyvin oli tuo rantareitti jo kuivunut pahimmista kuravelleistä, ei ihan koko koiraa tartte pestä. Minustakin tää väri on mukavan näköinen. Terveiset ja hyvää paluuta arkeen

  VastaaPoista