sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Sunnuntaina

Aurinko ei oikein jaksa paistaa näillä korkeuksilla. Jotenkin kylmänkosteaa on nämä viime päivät olleet.
Eilen kiertelin pyörällä näitä kotikulmiani kamera mukana.  Pysähdyin ottamaan uhkarohkeista pilkkikilpailun osanottajista muutaman räpsäisyn. Oli kauden viimeiset kisat ja kuten kuvasta voi nähdä, eipä jäille ole enää turvallista mennä.
Jatkoin matkaa ja näin sunnuntaipäiväksi sopii kotikirkon kuva. Siellä tulee kylläkin käytyä tosi harvoin, viimeksi kävin heinäkuussä, kun sukulaistyttö meni naimisiin.
Sitten jatkoin joenvarsireittiä. Toivoin näkeväni joutsenia ja muita vesilintuja, kun niiden ääniä kuulin. Hukkareissu oli sinne, mutta otin kuitenkin tuon karttakuvan lähivesistöistä.
Ehkä sitten ensikerralla joutsenet, sorsat, tavit ja muut linnut ovat tulleet tutuille paikoilleen ja pääsee niiden touhuja seuraamaan.

3 kommenttia:

 1. paljon on vettä kotikonnuillasi. onhan sitä täälläkinpäin aikalailla. Käytiin aamulla Himmun kanssa rannassa. Rannat jo auki. Kyllä on mahtavaa tämä nopea kevääntulo, mutta vielähän se ottaa askeleita taaksekkinpäin. Nyt paistaa aurinko taas.
  terveisin mummeli Irma

  VastaaPoista
 2. Onpa todella hienoja kuvia! Tuo pilkkukuva etenkin, kaunis - ja jää on vaaarallisen näköistä.
  Minäkin olen kikkaillut entisen kotiseudun kuvien kanssa :)
  Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
 3. Mummeli!

  Kyllähän täällä vesistöjä on, pääsee vaikka minne asti vettä pitkin, kun on noita kanavia välillä. Tuo joki, josta mainitsen useinkin, on meiltä n. puolen kilometrin päässä.
  Terveiset sinne.

  Lumiomena!
  Ollaan samoissa puuhissa oltu tänään ja sama paikkakuntakin kyseessä, telepatiaako?
  Terkut sinne vielä!

  VastaaPoista