keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Vantaalla ja kotona

Pari päivää Vantaan maisemissa hujahti nopeaan. Olimme varautuneet tarvittaessa viettämään siellä useammankin päivän. Onneksi kuitenkin lasten isi pääsi kotiin jo eilen vaiherikkaan matkan jälkeen. Lasten kanssa ennätimme kuitenkin touhuta monenlaista mukavaa. Sunnuntaina leikkikentällä ja pyöräilyn merkeissä.
Tietenkin myös Mintun kanssa touhuillessa.
Maanantaiaamuna äidin lähdettyä aikaisin töihin, me sitten aamutoimien jälkeen lähdimme koko sakki pitkälle kävelylenkille. Näimme monta mieleistä asiaa: ensimmäiset leskenlehdet poimittiin äidin iloksi, ratsastajakin nähtiin ja tietenkin paljon rekka-autoja, busseja sekä kaivinkoneita. Ne olivat pikkumiehen mielestä parasta mitä kuvitella saattaa. Ruoka maittoi hyvin pitkän ulkoilun jälkeen ja unikin tuli nuorimmaiselle nopeaan  Näin se päivä vierähti ja illansuussa saatiinkin hyviä uutisia,isin pitkä kotimatka on sujunut hyvin ja huomenna tulee.Niin me apujoukot sitten päätettiin lähteä ajelemaan kohti Savonmaata matkalaisen palattua.
Tämä päivä onkin sujunut arkisissa askareissa ja tietenkin lenkillä koiran kanssa. Taas kuljin kameran kanssa tuttua polkua, joko olisivat linnut lisääntyneet joessa. Olihan ne ja kovasti pariutuneetkin kuten kuvissa näkyy.

3 kommenttia:

 1. Kiva kun reissunne meni hyvin ja lasten isi pääsi kotiin seikkailumatkankin jälkeen. Nyt taitaa lennot alkaa hiukan helpottamaan, mutta sekavaa vielä on. On hyvä, ettei ole nyt reisussa, olis jo lääkkeet loppuneet kesken. jos joutuis viipymaan.

  VastaaPoista
 2. Kevät on hauskaa aikaa, kun voi tehdä kaikenlaista aina pyöräilyharjoittelusta leskenlehtien bongailuun. Pyöräilykuva on hauska - aivan kuin lapset olisivat lähdössä pitkällekin retkelle!
  Sorsat ovat komeita.

  VastaaPoista
 3. Mummeli! Kyllä nyt matkalla olijat kokevat monenmoista. Pahinta on epätietoisuus siitä koska pääsee kotiin. Toivotaan että pian olisi normaalitilanne.
  Kevätterveiset sinulle ja Himmulle.

  Lumiomena
  Se tuo lasten ilo kaiken uuden kokemisesta tekee hyvän mielen mummille ja ukillekin.
  Minttu meinasi väkisen mennä jokeen sorsien perään, on siis lintukoira kumminkin, eikä pelkkä sohvalla makaava lellipentu.
  Terveiset sinne myös.

  VastaaPoista