sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Kuopion kuulumisia

Eilen ajelimme tuohon lähikaupunkiin juhlimaan Antonin 8-vuotispäivää. Aamupäivällä oli jo vietetty kavereiden kesken ne vauhdikkat juhlat ja meidän aikuisten juhlan aikaan päivänsankari olikin jo hieman väsähtänyt kaikesta tohinasta. Lahjoja oli tullut paljon, mieleisin taisi olla Kalpan huppari, joka piti heti pukea päälle. Juhlat olivat taas oikein mukavat, kuten aina ennenkin. Kiitos Kuopioon!


Kotimatkalla ajelimme Saaristokaupungin kautta, Siellähän on tänä kesänä asuntomessut ja kova tohina siellä nyt on että saavat paikat kuntoon ennen heinäkuun puoliväliä. Tie kaupungin keskustaan on kaunis,siltoineen ja Kallaveden maisemissa silmä lepää. Muutaman kuvan pysähdyin ottamaan vaikka vähän satelikin. Lokkikin tuli kuvanottajaa moikkaamaan.
Kunhan kesä taas tästä lämpenee, lähdemme kyllä pienelle sisävesiristeilylly noihin maisemiin Kuopion matkustajasatamasta. Sieltä lähtee päivittäin noita vanhan ajan aluksia eripituisille risteilylle ja eri teemojakin on vara valita. Tämä kesä onkin tapahtumia täynnä tuossa kaupungissa. On Kuopio tanssi ja soi, viinijuhlat ja ne aiemmin mainitut asuntomessut.

2 kommenttia:

  1. Päivänsankari näyttää kenties hieman väsyneeltä, mutta oikein tyylikkäältä! Ja nuo maisemakuvat ovat hienoja - lokkikuva kuin ammattilaisen ottama, joten olet taitava kuvaaja.

    Kaunista ja toivottavasti kesäistä alkuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Pöäivänsankari oli pikkuisen väsynyt jo juhlintaan, mutta iloitsi lahjoista kyllä.
    Kiitti kuvakommentista.

    VastaaPoista