sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Heinäkuu 10 Tänä sunnuntaipäivänä

Taas suuntasimme auton nokan kohti Äänekoskea ja sairaalaa. Apein mielin lähdettiin, koska aamuinen puhelinsoitto sinne oli huolestuttava. Vanhan ja nyt hyvin hauraan tätini suu kumminkin meni hymyyn nähdessään meidät ovensuussa. Siinä sitten jutteli minkä jaksoi ja kyseli muidenkin läheisten kuulumisia. Toisen mieluisan vieraan, seurakuntansa Elina-papin saavuttua lähdimme me sitten kotia kohti.
Vaikka tämänkin päivän vierailu oli surullinen, jäi kumminkin päällimäiseksi hyvä mieli että tuli taas lähdetyksi ja asiat puhutuksi. 

Matkalla pysähdyimme Keitelekanavan varrella olevan Paatelan sulun kahvilaan katselemaan maisemia ja kahvittelemaan. Koska tuo kamera kulkee usein mukanani, tulipa sitä taas siellä käytettyä.  Sorsalla oli niin pienet poikaset, että arvelimme niiden olevan jo toiset tänä suvena. Kovin oli kesykin, ei yhtään välittänyt kamera kädessä heiluvasta tädistäkään.

4 kommenttia:

 1. Kyllä isotätini on koko ajan omassa mielessänikin, esimerkiksi tämän illan kävelyllä, jonka aikana löysimme uusia kohteita asuinalueellamme. Vaikka vierailumme sairaalassa oli raskas, oli se takuulla tärkeä kaikille. Voimahalaus huolen edessä ja kaikesta huolimatta kauniita päiviä.

  Onko siellä muuten vieläkään satanut? Meidät kesäsade yllätti kävelylenkillä ja tekipä hyvää!

  VastaaPoista
 2. Lumiomena
  Kiitos!

  Vettä ei nyt tule tuolta taivaalta, vaikka pilviä liikkuukin. Ollaan vissiin "Saharassa", kuten eräs tuttava tokaisi.
  Voimia sinnekin.

  VastaaPoista
 3. On varmasti suuri ilo potilaalle kun omaiset käyvät katsomassa. Helpottaa oloa hetkseksi.
  Mimä sitten lauantaina äänekoskelle iloisemmissa merkeissä, kun tyttärenpojan häihin. Terveisä!

  VastaaPoista
 4. Mummeli!

  Onpa sinulla mukavat juhlat tulossa.

  Me tässä mietitään Vantaalle menoa keskiviikkona, mutta kun päivä kerrallaan nyt mennään...Vantaalta on pidempi matka lähteä hoitamaan niitä järjestelyjä sitten.

  Terveiset ja koeta pärjätä taas tuon helteen kourissa.

  VastaaPoista