tiistai 28. syyskuuta 2010

Mieluisaa odottamista

Jääruusu

Voi pelakuuta, kuinka kävi
Nyt on syksyn tuntua ilmassa. Parin viime yön pakkaset veivät suuren osan pihakukkasista Ja tänään saimme kukkapenkit laitetuksi siihen kuntoon että odotetaan ensi kevättä ja sipulikukkien väriloistoa.
.Pian alkava lokakuu tuo tullessaan monta mieluisaa asiaa. Jo ensi viikonloppuna matkaamme taas Vantaan maisemiin ja nyt juhlimaan kuopuksen 3-vuotispäivää. Nämä lasten syntymäpäivät ovat mummillekin mieluisa tapahtuma, joten pitkä matkakaan ei haittaa. Toinenkin matka sinne Vantaalle on myös lokakuussa. silloin tarvitaan lastenhoitoapua ja ilomielinhän sinne sittenkin lähdetään.
Yksi tärkeä asia meidän huushollissa on hirvenmetsästyksen alkaminen. Sitä ukki odottaa innolla ja viikonloput ovatkin sitten pyhitetty  metsälle. Tänä vuonna seurue aloittaa 9.10. ja sitä iloa riittääkin joulukuulle saakka.
Hienot maisemat ja vaelluspolut
La Orotava
Tosin kolme viikonloppua marraskuussa olemme poissa kotoa, kun matkaamme tuttuihin Teneriffan maisemiin. Sitä reissua onkin jo odotettu hartaasti. Mitä sitten matkalta odotamme: tietenkin leppoisaa oleskelua, pieniä retkiä ihanaan luontoon, hyvää ruokaa ja musiikkia, sekä tietenkin aurinkoista säätä. Ja nyt tällä kertaa myös uusien ystävien tapaamista.odotan innolla.
.
Nämä Gomeran luonnonsuojelualueen satumetsät haluaisin nähdä uudelleen tulevalla matkalla.

7 kommenttia:

 1. Ihana tuo jääruusu.
  La Orotavan kauniita kukkaistutuksia on päästävä kuvaamaan.
  Ja,täälläkin odotellaan innolla nettiystävien tapaamista.
  Terkkuja vaan.

  VastaaPoista
 2. Sirpa, niinpä odotellaan. Ja Orotavan kaunis kaupunki uusiin kuviin, ehdottomasti.
  Terveisiä jälleen.

  VastaaPoista
 3. Hei Minttuli! Yllätyin, että siellä on jo niin pakkanen purrut ruusuja ja pelakuita! Meillä täällä ei yöpakkanen ole pahemmin purrut kasvimaallakaan. Upeasti olet kuviin saanut huurteisen ruusun.

  Kukkapenkkejä minäkin olen käännellyt ja perennoja kiikuttanut paikasta toiseen.

  Kyselin kuvaa Minttu-koirasta ja nytpä näin sen täällä blogissasi, jota on kiva lukea. Terkut vaan sinne Suonteelle, oma lähtöpaikkani on ihan siinä lähituntumassa!!!

  VastaaPoista
 4. Jopa teillä on ollut kova halla, kun ruusukin niin kauniisti huurtunut, Meillä ei vielä ole noin kauniisiin huurteisiin päästy.
  Ihana tuo Orotovan Victoria puisto on, muutman kerrn siellä on tullut koluttua paikkoja ja paljon kuvia muistona, tai videoina.
  terkkuja.Irma

  VastaaPoista
 5. Anja. Tervetuloa. Onpas jännää kun näistä maisemista olet lähtöisin. Tuo karvainen kaveri vilahtelee tuon tuosta näillä sivuilla,samoin kuin nämä sinulle tutut maisematkin.
  Terveiset ja mukavia syyspuuhia.


  Mummeli. Kyllä pakkanen puraisi oikein kunnolla kolmena yönä, mutta on ne ruusut huurteesta huolimatta vielä kukassa. Sitkeitä ovat.
  Niinpä, Orotava on lempipaikkojani niissä maisemissa..
  Terkut Riitta

  VastaaPoista
 6. Oi, miten hieno luo jääruusu on! Meillä kotona se lumosi voit-kyllä-arvata-kenet. Hän muuten odottaa jo lunta.

  Ja innolla mekin odottelemme junamuseomiehen syntymäpäiviä. Talo tulee olemaan täynnä väkeä, mutta englanniksi ilmaistuna "the more the merrier".

  Teillä onkin paljon odotettavaa. Syksyn ensimmäinen kaadettu hirvi on iso merkkipaalu ukille ja matka teille kummallekin. Krooninen matkakuume lie geeneissä.

  Kaunista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 7. lumiomena. Kiitos, arvaan kyllä kenet. Jaa geeneissäkö lienee matkakuumeen poteminen. No huonompiakin "tauteja" podetaan.

  Viikonloppua odotellen terveiset teille kaikille.

  VastaaPoista