sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Lokakuu loppuu ..

Tänään sään ollessa harmaa ja vetinen, ajatukset ovat jo ensi sunnuntaissa.  Silloin nousemme aamuvarhaisella koneeseen, joka vie meidät pariksi viikoksi Teneriffan maisemiin. Nyt kun vilkaisen kelloa, niin tähän aikaan pitäisi Teiden majesteettinen huippu olla näkyvissä, Jotenkin se aina on yhtä sykähdyttävä näkymä. 
Lomapaikkamme tuolla kauniilla saarella on jo vuosien ajan ollut Puerto de la Cruz.  Monelle tuttu ja meitä on paljon jotka vuosi vuoden jälkeen sinne palaamme kuka lyhyeksi aikaa, niinkuin me pariksi viikoksi, tai sitten talvehtimaan muuttolintujen lailla pidemmän aikaa.
San Pedron reitin varrelta
Se pariviikoinen hujahtaa noissa kauniissa maisemissa turhankin nopeaan. Aikomuksena on kiertää pari tuttua rantareittiä ihaillen jylhiä maisemia.


Bollullon reittiä
Kaupungissakin riittää nähtävää ja koettavaa niin .paljon. Nautin kävelylenkeistä vanhan kaupungin kävelykaduilla, puistoissa ja puutarhoissa seuraten paikallisten ihmisten arkielämää. Iltaisin sitten suuntaamme syömään johonkin lempiravintolaan, joita on valittavaksi lukuisia.

calle Lomo ja hyvät ravintolat
Tejas Verdes kännykkäkuvassa
Kaupunki on iltaisin erittäin tunnelmallinen. jostain kuuluu aina musiikkia, kitarat soivat ja niipä taas odotamme kuulevamme ne tutut rakkaat sävelmät loistavien muusikoiden Tejas Verdesissä, jossa tunnelma on käsinkosketeltava. 


Vuosi sitten savolaisrouvat uimassa
Luabayn kiikkustuolit
Mitä muuta odotan matkalta: Tottakai pitää päästä taas lähikaupunkeihin ja kyliin Varsinkin kaunis Orotavan kaupunki on joka kerran nähtävä. Luonnon helmaan on myös haaveena mennä pieniä patikoita tekemään ja ihailemaan maisemia siellä. Unohtaa ei sovi uimista merivesialtailla. Nyt marraskuussa vesi on siellä nautinnollisen lämmintä. Ja yhtenä tärkeimmistä, uusien tuttavien tapaamista. Treffit on jo sovittu kiikkutuoleihin, jotka meitä odottavat hotellin terassilla.
Videon mukana pieni pyrähdys saarella.

8 kommenttia:

 1. Voi teitä onnellisia, lämmin loma edessä. Kahdessa viikossa ehtii siellä aika moneen paikkaa näkemään ja kokemaan. Santa Cruzin markkinat olisivat minulle houkuttava sunnuntaikohde. Nauttikaa lomasta täysillä.

  VastaaPoista
 2. Niinpä, siellä kiikkustuolit odottavat.
  Kiitos vaan kuvista ja videosta. Pitääkö laittaa neilikka
  rintaan, että tunnistamme toisemme.
  Tuskinpa, eiköhän katsekontakti paljasta meidät.
  Isot terkut!

  VastaaPoista
 3. Voi Minttuli, teillä on ihana matka edessä ja upeat maisemat, on jännää ♥
  Onko jo matkakuumetta kovasti, minä en ainakaan pysyis nahoissani!

  Kuulostaa fantastiselta paikalta matka kohteenne :D

  Jännitystä vaan odotukseen ja sen ohella mukavaa pyhäin päivää :)

  VastaaPoista
 4. Anja. Mukava on tämä pimeä aika katkaista ja näkemistä ja uusia kokemuksia odottaa innolla. Kiitos toivotuksista

  Sirpa. Ei me taideta sitä neilikkaa tarvita.. Sinne myös isot terveiset.


  Seijastiina.
  Kiitos! Ei ole vielä matkakuumetta, on sen verran puuhaa matkan aluspäiviksi kertynyt. Ja tuo pohjois-Teneriffa on monipuolinen matka-ja kuvauskohde. Saa nyt nähdä millaisia kuvia tällä kertaa...

  VastaaPoista
 5. Vaikuttavia maisemia ja on varmasti ihana päästä pakoon marraskuun pimeyttä. Kun palaatte voi hyvässä lykyssä maa olla valkoisena. Ihanaa matkan odottelua ja näkemisiin ennen sitä!

  VastaaPoista
 6. Olit oikeassa Minttuli. Kuva on Yyteristä. Tässä vastaillaan kuten huomaat, "hitaalla sytytyksellä".

  VastaaPoista
 7. Lumiomena. Valoa ja aurinkoa kaipaa tämän pimeyden keskelle. Toivottavasti ukin polvi saadaan kuntoon ennen lähtöä. On nyt kipeä ja lääkäriaika on tänään.
  Hyvää työviikkoa ja nähdään pian

  VastaaPoista
 8. Ookke. pääasia että sytyttää,hih.
  Terkut sinne Yyterin maisemiin

  VastaaPoista