perjantai 29. lokakuuta 2010

Muuttuvat maisemat

SUONENJOKI tammikuussa ja syyskuussa
SIIONIN SILTA  heinäkuussa ja tammikuussa
SYKSYN VÄRIT lähimetsästä
Vuoden  aikana on kertynyt kuvakansioihin lukuisa määrä otoksia.  Ja eilen aloitin siivousta sielläkin. Osa joutaa roskakoriin ja osa säästetään. Suurin osa kuvista näyttää olevan tutuilta poluilta. Niitä kun tarkastelin, ei kumminkaan kahta samanlaista tullut vastaan, Vuodenaikojen vaihtelut saavat maiseman muuttumaan tavallaan aina uudennäköiseksi.. Nämä ensimmäiset kuvaparit ovat kotimaisemista.


SIPOON PELLOT toukokuussa ja lokakuussa
VÄRIMAAILMAA toukokuussa ja lokakuussa

 Vantaan  ja Sipoon polut ovat tulleet kuluvan vuoden aikana myös tutuiksi. Toukokuussa valkovuokkojen aika on siellä hienoa ja  kyllä siellä kelpaa syksyisinkin kulkea tutkien vuodenaikojen vaihtelua.

10 kommenttia:

 1. Suomessa onkin niin selvasti nakyvat vuodenajat.Taalla ne ovat myös olemassa pohjoisessa,mutta taalla Etelassa erot ovat vahaiset.Turisti niita ei oikeastaan edes huomaa,mutta kun taalla asuu,niin oppii erot huomaamaan hyvin.
  İhanaa viikonloppua,ystavain.

  VastaaPoista
 2. Hyvin olet saanut vuodenaikojen sävyt kuvattua. Nyt on täällä sumuista ja sateista. Mutta odotellaan talven jälkeen kevättä ja valkovuokkoja. Joskus ihmettelen, miten ne puhtaanvalkoisina nousevat kaiken alta tuomaan kevään viestiä.
  Olemme kulkeneet lähes samoja polkuja sekä lapsena sisemmässä Suomessa että nyt täällä sipoolais-korsolaisessa maisemassa. Hauska juttu.

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia jokainen. En tiedä, pidänkö enemmän talvi-, syys- vai kesämaisemista, koska jokaisessa on oma viehätyksensä.

  Siioninsilta on hieno, ja vaikka siltoja on ympäri Suomen, on siinä jotain ainutlaatutlaatuista. Samoin joet itäisessä Suomessa ovat niin vuolaita etelän pikkupuroihin verrattuna.

  Sateiset terveiset ja mukavaa alkavaa viikonloppua! (me jatketaan kurpitsahommilla)

  VastaaPoista
 4. Mukavat rinnakkaisasetelmat, samakin paikka ihan erilainen eri vuodenaikaan. Pitäisi kanssa alkaa vähän valikoimaan noita kuvia, paljon olisi poistettavia.
  terveiset sinne teille!

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia.
  Talvimaisemat ovat kieltämättä
  kauniita, omalla tavallaan, mutta
  kyllä kesä on minun juttuni.
  Terkkuja.

  VastaaPoista
 6. Sateenkaari.
  Kun olen käynyt siellä maisemissa keväällä ja syksyllä, huomasi kyllä erot juuri kasvillisuudessa. Marraskuussa vietimme kerran Antalyassa viikon ja satoi jopa lunta.
  Lämpimät terveiset sinulle.


  Anja. Näin nämä meidän polut
  kulkevat aika lähellä, kun Jokivarsi on lähellä Korsoa. Valkovuokot,ne ovat aivan ihania.
  Hyvää syksyistä viikonloppua ja parempaa säätä toivotellen.


  Lumiomena. Siioninsilta,jossa ennen on veisattu niitä virsiä, kuuluu ehdottomasti paikkakuntamme tärkeimpiin paikkoihin. Toivottavasti sää paranee siellä, täällä onkin jo parantunut. ja kurpitsasta tulee komea lyhty ja piiras.
  Mukavaa päivää kirjamessuille ja terkut koko poppoolle.


  Mummeli. Kuvien parissa vierähtää aika niin nopeaan, että pitää komentaa itseään muihinkin hommiin.
  Lämpimin terveisin Riitta.  Sirpa. Kevät-ja kesäimmeinen olen minäkin keväällä syntynyt. Vaikka onhan vuodenajat ihan hieno juttu. Ja talveen lumi tuo valoa, kun ei niitä kovia pakkasia tarvitsisi sietää.
  No meillä onkin kohta sitten hellemekot päällä (toivottavasti)
  Terkut.

  VastaaPoista
 7. Minä pidän kaikista vuodenajoista!
  Kuvasi ovat kauniit, mukavasti tuot ne esille meillekin, kiitos ♥

  Ehkä kuitenkin tuo toukokuu ilahduttaa enemmän kuin lokakuu, meillä täällä rinteet on silloin sinisenään sinivuokkoja :)

  Sillat on kauniita kuten myös talvi omalla tavallaan upea ♥

  VastaaPoista
 8. Seijastiina. Kiitos. Ah, sinivuokkoja siellä sinisenään. Täälläpäin joku yksinäinen pilkistelee silloin tällöin ilahduttamassa. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 9. Kätevä kuvasäiliö kuville on ulkoinen kovalevy. Mulla tuollainen taskuallakan kokoinen jonne mahtuu 0,5 milj. kuvaa.
  Terveisiä sinne ja myös Puertoon. Hauskaa lomaa.

  VastaaPoista
 10. Aguila. Kiitos vinkistä ja toivotuksista. Terkut Kotkaan

  VastaaPoista