tiistai 14. joulukuuta 2010

Vantaan lumisissa maisemissa..

Moottoritie 10.12. ja  Toivakka  14.12
Muutama talvinen päivä hurahti nopeaan lapsenlasten seurana, vanhempien viettäessä minilomaa Kööpenhaminan jouluista ilmettä ihastellen.. Viime viikon perjantaina lähdettiin ja hyvä oli ajokeli ennusteista huolimatta sekä mennessä että tänään tulomatkalla. Menomatkalla saimme ihailla valoesitystä taivaalla ja tänään sitten huurteisia puita.
11.12. Jokivarsi
 Kyllä piti ihmetellä kuinka paljon olikaan lunta ja lisää vielä lauantaina tuli sinne eteläiseen Suomeen.
Lauantaina teimmekin pienen lumisen lenkin lähialueilla. Yhteinen ilo oli koiralla ja pikku taluttajalla. 
Päivät kuluivat sukkelaan, välillä vauhtia piisasi liiankin kanssa. Sunnuntain iltapäivällä ajelimme muutaman kilometrin päähän Korson Ankkalammelle katsomaan ja kiertämään joulupolkua ja tapahtumia siellä. Olipa hieno kokemus. Miten upeasti oli laitettu jouluvaloja ja koristeita ympäri lampea ja jouluista ohjelmaa ja syötävää polun varrelle. Viime viikolla kaipailin joulumieltä. Tuolla kun kävi ihastelemassa, kyllä tuli jouluolo,  Täytyy ihailla sitä yhteishenkeä jolla tuo jouluinen tapahtuma on saatu eri järjestöjen vapaaehtoisella työllä aikaan.Olisi  tuolla viihtynyt pitämmänkin aikaa, mutta sää oli kylmä ja lapsilla vähän vilu, niin katsoimme parhaaksi lähteä kotia kohti
Eilen maanantaina oli hieno ulkoilusää ja lapset saivat nauttia pihaleikeistä ja pulkka-ajeluista. Iltapäivä ja alkuilta sitten odoteltiin isää ja äitiä kotiin ja varsinkin niitä tuliaisia. Kyllä riemu oli suuri kun palasivat mieleisten tuomisten kanssa. 
Mummin ja ukin parhaat kiitokset hoitamisesta olivat, kun joulutyttö sanoi ettei saa lähteä pois..

6 kommenttia:

 1. Takuulla hauska tapahtuma ja niin kivat kuvat muistoksi ja reipas iloinen mieli ♥

  Kaunis tuo valopolku, ihana!
  Oliko ankkalammella vielä lintuja, meillä täällä 2 joutsen reppanaa värjöttelee yhä monien sorsien kanssa täällä ankkalammella :(

  Iloa ja lämpöisiä ajatuksia Minttuli!

  VastaaPoista
 2. Reissunne oli kuvista päätellen
  hauska ja muutenkin onnistunut.

  Nyt sitten vaan joulun odottelua.
  Aatella, se on jo ensiviikolla!

  Terkkuja.

  VastaaPoista
 3. Seijastiine. Kiitos. Tosi hieno oli joulupolku valoineen. Kuvat vaan ei oikein onnistuneet kun vetelin pulkkaa toisella kädellä..
  Lintuja ei näkynyt, lampi oli läpi jäässä..
  Iloa ja lämpöä myös sinne!

  VastaaPoista
 4. Sirpa. reissu meni hyvin ja lapset tykkäsivät, mikä on tärkeintä. Ja joulu joutuu ja tekemistä on vaikka kuinka, mutta yritän ottaa rennosti.
  Terkut sinne.
  PS. täällä ei ole puoliakaan siitä lumesta mikä teilläpäin on.

  VastaaPoista
 5. Hienosti kuvissa välittyy niin talvimaisemien kauneus kuin lasten onni lumikeleistä. Ja Minttu on aina varma suosikki.

  Nyt sitten odotellaan joulua sekä reissua Savoon. Junamuseomies kysyi jo eilen, että "onko jo joulu? onko joulu huomenna?".

  Suurkiitos teille ♥

  VastaaPoista
 6. Lumiomena, kiitos itsellesi. Toivottavasti sää lauhtuu jouluksi, että junamuseomies ja joulutyttö voisivat nauttia täälläkin lumileikeistä
  Lämpimät terkut teille kaikille.

  VastaaPoista