keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kiitos tunnustuksesta

Eilen sain mukavaa postia Seijastiinalta sekä mummelilta, kiitos tänäänkin.  Ja siihen liittyi viisi kysymystä bloggauksesta. Tässäpä nämä ja vastaukseni:


1. Milloin aloitit blogisi?
Tämän aloittelin reilu vuosi sitten, eli joulukuun lopulla vuonna 2009.


2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Taitaa nämä kirjoitukset rönsyillä vähän kaikkea taivaan ja maan välillä. Pieniä ja joskus vähän suurempia asioita kotikulmilta ja kauempaakin. Luontoa ja vuodenaikoja, arkista elämänmenoa ja joskus pientä juhlaakin. Minttu-lemmikki on usein pääroolissa.


3.Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? 
Erityistä?  Tämä vaan on minun näköiseni. Ehkäpä olen huomannut että kotiseutu ei olekaan hassumpi paikka elää ja asua. 


4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Tuli ajankohtaiseksi avata google-tili. Syystä että pääsen lukemaan lapsenlasteni kuulumisia. Heistä kertova blogi kun on lukkojen takana, ainoastaan läheisten luettavissa.
Niinpä sitten innostuin itsekin yrittämään kirjoittamista ja kuvien kanssa leikkimistä. Nyt tämä onkin vienyt mennessään ja mukavaa on. Huonomminkin voi aikaansa käyttää.


5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Minusta tämä elää koko ajan. Haluaisin kehittyä kirjoittajana. Tekstini ei miellytä minua ollenkaan.  Välillä se tökkii, mutta sitkeästi vaan jatkan siitä huolimatta, kun tätä kautta on löytynyt niin monta mukavaa blogiystävää. Kiitos teille  kaikille.
 Mukavia talvipäiviä. Tämä kuva on viime sunnuntain  pakkasista ja taas keittiöstä nähtynä.

10 kommenttia:

 1. Keskiviikkoaamua, pakkasta edelleen.
  Mielestäni tekstissäsi ei ole mitään
  vikaa. Päinvastoin, sitä on mukava
  lukea.

  Terkkuja.
  Kaunis talvinen kuva.

  VastaaPoista
 2. Hyvä bloggaus! Ja kuten Sirpa sanoi, ei teksissäsi ole moitteen sijaa.
  Hieno väri kuvassasi.
  Tarjetaan! Terkkuja

  VastaaPoista
 3. Sirpa, kiitos. Ehkäpä olen kumminkin vielä kehityskelpoinen.
  Terkut samoista pakkaslukemista.

  VastaaPoista
 4. Mummeli, kiitos myös sinulle. Kai sitä tekemällä oppii. Tämän kylmän iloja ovat ne kauniit värisävyt, joita ei malta olla kuvaamatta.
  Koetetaan tarjeta. Terkut myös.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut tunnustuksesta! Olen iloinen, että aikanaan aloitit blogin pitämisen. Valokuviasi on ilo katsoa ja vanhaa kotiseutua katsoo uusin ilmin. Myös kaikki muut asiat, kuten herkut, matkat ja Mintun kuulumiset kiinnostavat.

  Itsekin pidän blogin myötä tulleita blogiystävinä suurena rikkautena.

  VastaaPoista
 6. Sinulla on hieno blogi ja oikein hyviä valokuvia. Sinulla on taiteellista silmää. Jokaisena päivänä saattaa tulla hieman erilaista tekstiä, koska ihmisen mielialat saattavat aina vähän vaihdella. Itsestä, kun on kriittinen, väliin tuntuu oma teksti tökeröltä, mutta emmehän me kaikki ole Väinö Linnoja tai Eino Leinoja. Vaan eihän sitä koskaan tiedä mitä meistä kaikista kehkeytyy, kun kasvamme aikuisiksi. Vaimo joskus on minulle sanonut, että kirjoita sinäkin vaikka elämänkertasi, saisi toisetkin nauraa. Terveisin Seppo

  VastaaPoista
 7. Lumiomena, kiitos ja onnittelut sinulle myös. Niinpä, valokuvaaminenkin on yhtä nuori harrastus kuin tämä blogin kirjoittelu. Ehkä ne tukevat toisiaan ihan mukavasti

  VastaaPoista
 8. Ookke, kiitos. Sinä osaat kyllä sen kirjoittamisen taidon,ja humoristisen sellaisen.Enkä varmaan ole ainut joka on sitä mieltä.
  Milloin me kasvetaan aikuisiksi? Jos se tarkoittaa sitä että on tosikko, en haluakaan..vaikka näillä kymmenillä pitäisi olla arvokas ja hillitty, joo.
  Iloista iltapäivää sinne Poriin toivottaen.

  VastaaPoista
 9. Kivat vastaukset,iloa päivääsi, näyttää olevan taas pakkasta -25.

  VastaaPoista
 10. Seijastiina, kiitos vielä kerran.Täällä pakkasta 29 aamulla. Silti iloa sinnekin!

  VastaaPoista