perjantai 18. helmikuuta 2011

Riittäisi jo..pakkanen

Pakkanen vaan jatkuu ja monet ulkoilutapahtumat  taitavat peruuntua. Mutta ei penkkariajelu, joka oli eilen. Nuorilla näytti olevan hauskaa kuorma-autojen lavalla, mutta tällä kertaa katujen varret olivat kovin tyhjät katsojista. Olihan pakkaslukemat hurjat 29 miinusta päivälläkin.
Mekin satuimme paikalle ihan vahingossa ja kamerakin  mukana  muista syistä.. Ja lämpöisestä autosta muutaman kuvan otin  nuorten ikimuistoisesta päivästä.
Ulkoilut ovat näinä päivinä jääneet minimiin, ja lauhempaa säätä toivoo varmaan jokainen.
 Ja takkapuita kuluu ja hiilloksen hehkuessa voi syventyä Noran ja Alician maailmaan, kirjan josta aiemmassa postauksessa kerroin. Loistavaa ja koskettavaa on teksti, vie kyllä ajatukset pakkasista kuubalaisten ihmiskohtaloihin: Suruihin ja iloihin, kurjuuteen ja elämänuskoon.

12 kommenttia:

 1. Ihana tuo takkatuli hehkuu ihan tänne, on vähän vilpoista muuten :/
  Ihanan kirjan pariin voisin minäkin syventyä, mutta kohta on lähdettävä ostoksille, vanhaa autoa rääkkäämään ensin käyntiin :/

  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 2. Hiilten hehkun voi ihan tuntea!
  Pirtsakkaa on pakkanen vielä tänäänkin. Jospahan ensi viikon lopulla vähän hellittäisi. Näin on luvanneet säätieteilijät.

  VastaaPoista
 3. Seijastiina, takan ääressä kummasti viihtyy. Minttukin vain kääntää kylkeään sen edustalla.
  Ja kylmään autoon pitäisi tästä minunkin..

  VastaaPoista
 4. Anja, uskotaan nyt säätieteilijöitä. Ja aurinko kyllä päivä päivältä korkeammalta paistaa. Kyllä kaipaakin kunnon lenkkiä tuon koirulin kanssa.

  VastaaPoista
 5. Nyt on meillä kylmin päivä, nytkin vielä-20 ja ulos vain pitäis mennä. Voi miksi, mikis nää jo ei lopu?
  Lämmitin taas leivinuunin, niin sisällä ainakin tarkenee liiankin kanssa.
  Onneksi kuitenkin paistaa aurinko.

  VastaaPoista
 6. Mummeli, kyllä on täälläkin ja viima lisäksi. Koetetaan kestää, kyllä se vielä iloksi muuttuu.
  Lämpimät terkut.

  VastaaPoista
 7. Nora & Alicia ovatkin mukavan kaukana pakkasista. Kirja on ihana, lämmin ja aika surullinen, mutta sopivasti surullinen, ei ahdistava.

  Nyt on penkkareissa ollut kylmää kyytiä. Tosin luulisi, että aurinkoinen sää on hieman kompensoinut pakkasta. Penkkariajelu vesisateisessa sohjossa olisi aika epämukavaa. Hurjaa, miten aika kuluu kun omista penkkareista on jo 19 vuotta!

  VastaaPoista
 8. Lumiomena, kirja vie mennessään niin ettei malttaisi laskea sitä kädestään.
  Voi hurja, joko niistä penkkareista on niin kauan? Vastahan ne oli..

  VastaaPoista
 9. Nautitaan nyt pienestä talvesta, vielkä hetki kun tulee kesä sit taas hikoillaan ja käytetään kaikki keiinot että saadaan unta. pakkasen voi nyt hyödyntää viemällä matot ulos samoin kaikki petivaatteet ja miksei muitakin kaapissa kauan olleita, raikastuvat kertaheitolla ja joka ikinen mahdollinen pikkuötökkä heittää veivinsä. lumipesu matoille on poikaa. on tuo tuli takassa suloinen, on se.

  VastaaPoista
 10. Aikatherine, neuvoasi noudatin ja vuodevaatteet ulkona raikastuu. Ja takassa tuli rouhuaa. Tähänkin kylmään sopeutuu. Ainut on kun karvaisen kaverin tassut eivät oikein kestä lenkillä käydä...
  Mukavaa ja raikasta viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 11. Yhdyn tuohon otsikkoon!!
  Pakkanen saisi hellittää otettaan.
  Kauniit kukkaset ja kiva blogipohja.
  Takkatulta kaipaan minäkin.
  Terkkuja vaan teitille.

  VastaaPoista
 12. Sirpa, lämpimästi tervetuloa takaisin ja kiitos. Nyt on pakkasista tullut mitta täyteen, joten vaihdoin talven vähän kesäisempään..
  Terkkuja vaan sinnekin "Etelään"

  VastaaPoista