lauantai 5. helmikuuta 2011

Vilkas päivä

 Torstai-iltana saimme odotettuja vieraita, kun tyttären perhe ajeli kyläilemään  Vantaalta luoksemme.  Eilinen perjantai oli tapahtumia täynnä. Lasten kanssa ennättettiin leikkiä lumileikkejä ja mikäs nyt niitä leikkiessä kun täällä on tällä kertaa lunta eniten koko Suomessa. Tämän aamun Savon Sanomien mukaan, lumen syvyys on huikeat 92 cm. Lapset nauttivat ja Minttukin,  vaikka  kuonolaisen aamupäivä ei nyt niin mukava ollutkaan.
Jouduimme taas käymään eläinlääkärillä.  Antibioottia, korvatippoja, kortisonia jälleen kerran. Nyt otettiin sitten viimeinkin ne allergiakokeet ja nyt sitten odotellaan tuloksia, josko syy selviäisi  näihin jatkuviin oireisiin. Kaikki mahdollinen on kyllä jo karsittu ruokavaliosta, mutta ei ole vielä sekään riittänyt. Toivotaan nyt avun löytyvän..
 Päivällä ehdimme kirjastoonkin. Lapset nauttivat käynnistä siellä ja iso pino mieleisiä kirjoja sieltä katseltavaksi ja luettavaksi löytyi.  Pikku junamies pääsi vielä junia katsomaan rautatieasemalle ja joulutyttö sai uusia aarteita Tiimarin valikoimista., joten lapset olivat puuhapäiväänsä oikein tyytyväisiä ja uni maittoi saunan löylyjen jälkeen.
Tänään on kansallisrunoilijamme päivä. En aio lukea sen kummemmin Vänrikki Stoolia kuin muutakaan hänen tuotantoaan. Nautin kahvin kera Runebergin torttuja ja se riittäköön noteeraukseksi tälle päivälle. Vieraamme läksivät juuri toisten isovanhempien iloksi ja tämä mummi lähtee ulos koiraneidin kanssa, joka tänään on, kiitos lääkkeiden, oiken virkeässä voinnissa.

14 kommenttia:

 1. Samaan päivään sopii iloa ja murhetta. Ihanaa, kun sait nuo pikkuiset vierailulle ja harmillista Mintun kanssa. Tovottavasti selviää mistä vaivat johtuvat. monilla koirilla on allergisia oireita eri ruoka-aineista. Himmun paras kaverikin syö vain eläinlääkärin kautta saatavia ruokia. Terveiset ja rapsutus Mintulle! Irma

  VastaaPoista
 2. Mummeli, Mintulta on karsittu kaikki eläinlääkäriltäkin saatavat jo. Syö ainoastaan lohta, riisiä ja hirven- ja sianlihaa. Katsotaan nyt aiheuttaako joku muu sitten noita oireita.. Kiitos, rapsutetaan ja terkut sinne sinulle ja Himmulle.

  VastaaPoista
 3. Ruuneperit tuli syötyä kahvin kera. Yritin kyllä vetäistä "mun isäin oli sotamies, niin nuori kauniskin...", siinä vaiheessa tuli kylmä komento, että nyt se suukku kiinni, mitäs teet. Koirallesi toivon hyvää ja että oikeat eväät löytyy. Taidan tulla teille koiraksi, niin hyvältä tuo ruokalista tuntui. Terveisin Seppo.

  VastaaPoista
 4. Nam,Runebergin torttuja.
  On teilla ollut mukavia puuhia siella lasten kanssa.
  Toivotaan,etta Mintun oireitten syy selviaisi.
  İhanaa viikonloppua,ystavain.

  VastaaPoista
 5. Ookke, voi sentään, minähän kuulisin mielelläni laulua, vaikka tuota Ruuneperiä.
  Joo, mikäs täällä koirana olisi olla, hih. Hoito on taattu ja sohvalla saa maata, mutta miten sitten kun hirvenliha loppuu..
  Mukavata iltoo sinne länsirannikolle ja terkut

  VastaaPoista
 6. Sateenkaari, se on aina pientä juhlaa kun nämä kullanmurut saapuvat.

  Kyllä todella saisi selvitä mistä nämä Mintun oireet oikein tulevat, on vielä nuori koirakin ja niin kultaisen luonteen omaava.
  Sinne myös ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. Kivalta kuulostaa teidän päivänne, oikein mukavalta ♥
  Lumityöt pihalla on lasten mieleen ja kirjastot.
  Voi Minttua, kumpa apu löytyisi.

  Ihanaa iltaa hyvälle päivälle ♥

  VastaaPoista
 8. Seijastiina, voi, sitä sopii toivoa, muutama viikko kai menee ennenkuin tulokset tulevat.
  Muuten oli kiva päivä lasten kanssa, kyllä.
  Hienoa iltaa sinullekin Seijastiina.

  VastaaPoista
 9. Eipä tullut syötyä yhtää torttua. Ihmettelin eilen miksi on liput salossa, sitten kässäsin, että ruuneperinpäivähän se. Olen vanha uusilukija, jouduin muuttopuuhiin ja siksipä laittaannuin Sinulle uudelleen lukijaksi:D

  VastaaPoista
 10. Ihailija, taidanpa tietää kuka siellä on. Tervetuloa takaisin uudella nimimerkillä.

  VastaaPoista
 11. Hyvä kuulla, että Minttu on nyt virkeämpi. Toivottavasti saatte allergiatestin tulokset pian.

  Ihania kuvia ja tunnelmia olet vauhdikkaista loppuviikon tunnelmista tänne tuonut. Kirjastoreissu oli lapsille suuri elämys ja lunta tosiaan piisasi.

  Kiitos vielä ♥

  VastaaPoista
 12. Lumiomena, huomenta ja kiitos. Minttu on nyt virtaa täynnä ja leikkii kuin pentuna. Voi kun nyt jatkuisikin.
  Hyvää arkiviikkoa ja terkut. Oli mukavaa taas.

  VastaaPoista
 13. Voi harmi Minttulin puolesta. Kiva, että jo pirteämpi kuitenkin.
  Meillä Simo on myös ruokavaliolla, naudanliha pois, vehnä pois, ainoastaan kanaa, riisiä, kalkkunaa ja possua; onhan niissä valikoimaa kyllä. Ruisleipävoikkari on suurta herkkua. Mietin, johtuuko se käpälän nuoleminenkin allergiareaktioon. Mutta kun ei ihan pelkästään raksuja hennoisi syöttää muuten kuppinsa tyhjäksi syövältä koirulilta.

  Lapsilla on varmasti ollut ihana viikonloppu mummolassa.

  VastaaPoista
 14. Anja. Minttu on tänään ollut kuin uusi koira. Ja toivottavasti syy noihin ongelmiin selviäisi. Kokeiluja ruoan suhteen on jo ihan tarpeeksi...
  Kyllä lapset viihtyivät, viisivuotias haluaisi muuttaa tänne paikkakunnalle, jotta voisi joka päivä tulla käymään mummin luona.
  Terveiset sinne ja toivotaan Simon säästyvän pahemmilta oireilta.

  VastaaPoista