maanantai 11. heinäkuuta 2011

Kesäkelit jatkuvat..

Tämänkin viikon aloitimme hellesäässä ja oma viikonaloitukseni oli täällä..
Suontee-järven lämpöisessä uimavedessä. Kyllä kelpasi päivä aloittaa . Uimaseurana oli muutama ahven ja pääni yläpuolella liitelevä lokki.
 Aamupäivä on hurahtanut valokuvia lajitellessa, tuli otettua eilen iso määrä kuvia Kari Tapion muistomerkin paljastusjuhlasta. Noita kuvia pitäisi valita hänen lähisuvulleen annettavaksi.
Juhla oli koruton, mutta vaikuttava. Ja yleisöä oli paikalla arvioiden mukan 1500. Kyllä sen sielläkin näki miten rakastettu laulaja oli. Nenäliinat olivat monelle tarpeen...
 Nuorimman pojan, Joonan sanoin "Hän korosti aina sitä mistä on kotoisin, Kari Jalkanen , Suonenjoen Vasama ja sisärata"
 Muutama kuva eiliseltäJani ja Joona
Muistomerkin paljastuksen jälkeen yleisö siirtyi karnevaalialueella kuuntelemaan Janin konserttia. Hyvin lauloi, vetäisi ensimmäiseksi isänsä hitin Aaveratsastajat, ja kunhan aikaa kuluu luulenpa hänen kehittyvän erinomaiseksi  esiintyjäksi. Valitettavasti ukkosenilma oli lähellä, joten katsoin parhaaksi lähteä kotiin ennen myrskyn puhkeamista.
 Maakuntalehti oli tänään huomioinut tapahtuman näyttävästi,


Alkanut viikko on taas mukavia tapahtumia täynnä, keskiviikkona saapuvat mummin kullanmurut ja viikonloppuna juhlitaan ystäväni merkkipäivää...
Ja tietenkin mansikoita riittää nyt joka päivälle.10 kommenttia:

 1. Oikein ihanan kaunis muistokivi hienoine teksteineen jää katsojan mieleen. Kari Tapio oli hyvin sympaattinen ihminen eikä hän mielestäni korostanut omaa itseään...

  Rauha hänen muistolleen<3

  VastaaPoista
 2. Aili, niin hän oli, aito ja rehellinen periaatteen mies. (sitä on suvussa, niitä periaatteita siis)
  Tuo kivi on Suonenjoen kneissiä, sanoivat siellä.

  VastaaPoista
 3. Hieman harmittaa tuo matkamme ajoitus, olisi ollut mukava, omalta pieneltä osaltaan tuoda kunnioitusta Karille hänen kotiseudullaan. Mutta musiikki elää, ja hänen levyjään minulla on todella huomattava määrä. Kari Tapio säilyy ikuisesti meidän sydämissämme. Tänäänkin autossa soi jokin Kari Tapion esittämä laulu. Terkkuja.

  VastaaPoista
 4. Rauha Kari Tapion muistolle.Kaunis muistomerkki ja mieeleenjaavat lauseet.Juhla oli varmaan hyvin lamminhenkinen.
  Olen aina tykannyt juuri tuosta Kari Tapion kappaleesta "Aaveratsastajat".

  VastaaPoista
 5. Ookke, siellä se kivi on paikallaan, jos ja kun tännepäin kulkunne suuntaa uudelleen...Paljon oli kukkia kertynyt ja kynttilät paloivat tänäkin aamuna.
  Terkut täältä, ukkosta ja kaatosadetta juuri nyt.

  VastaaPoista
 6. Sateenkaari, Juhla oli lämminhekinen, totta. Varmaan monelle se muistojen jättäminen oli tosi tärkeää, kun sinne siunaustilaisuuteen ei ollut mahdollista lähteä.
  Lämpimät terkut nyt sateisesta Suomesta sinulle

  VastaaPoista
 7. Tälle muistomerkille tulen tekemään jokinlaisen muistojen matkan....siintä olen varma....;)

  VastaaPoista
 8. Maikku, teretulemast. Paljon on kävijöitä, uteliaita ja kukkien laskijoita.

  VastaaPoista
 9. Sä olet päässyt katsomaan muistomerkin julkistamista, minulla on aikomus käydä kuvaamassa hautakivi tänä kesänä vielä, kun ei ole pitkä matkakaan.Kari tapio oli yks suosikeistani, olisin halunut hänet nähdä,mutta en ehtinyt.Ihanat laulut elää ikuisesti täällä ajassa. Ihana leikkimökki, ja ruusu,ja lasten lapset ne ihania on, oletko muuten sattunut lukemaan ja katsomaan blogistani numero 01 "oi niitä aikoja" miten leikkimökille ajan myötä voi käydä,sitten joskus,jos sitä ei huolla.Myös olen lisännyt muitakin kuvia.

  VastaaPoista
 10. Pipsa, en minäkään käynyt konserteissa kuin kerran. Tapasin pari kertaa kylläkin noin privaatisti, kun toi suku on...mutta ei siitä sen enempää.
  Käynpä katsomassa sitä sinun blogia.
  Hyvää sydänkesää sinulle.

  VastaaPoista