torstai 4. elokuuta 2011

Makoisa tunnustus

                                                   Kiitos Unelma tästä herkusta!


Ja tähän tunnustukseen liityy kolme kysymystä. tällä kertaa mieluisia
1. Lempivärisi? - Lämmin punainen
2. Lempiruokasi?- Riista ja kala. Tällä kertaa valitsin riistan ja hirven sisäfileen kokonaisena paistettuna (medium) kermaisen herkkutattimuhennoksen kera.
3. Mihin haluaisit matkustaa? -Ranskan maaseudulle.



Tämä tunnustus on niin herkullinen, että toivon innokasta osallistumista heille jotka tätä eivät vielä ole saaneet. 

14 kommenttia:

  1. Onnittelut, Minttuli, saamasi Tunnustuksen johdosta!

    VastaaPoista
  2. Aili-mummo, kiitokset ja onnea myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut Minttulille!
    Olet herkullisen palkinnon ansainnutkin ♥

    VastaaPoista
  4. Kiitos Seijastiina ja onnittelut sinulle myös

    VastaaPoista
  5. Onnittelut, tämä herkullinen "välipala"
    tuli oikeaan osoitteeseen.

    VastaaPoista
  6. Sirpa, kiitosta taas. Mukavia ja makoisia kesäpäiviä eteläiseen Suomeen.

    VastaaPoista
  7. Ah!, kermainen tattimuhennos! Söin sellaista vasta ravintoalssa. Kiltti Minttuli, etkö voisi julkaista tattimuhennoksen ohjetta blogissasi. Olen tateissa vasta-alkaja. Meidän likellä hurmaava herkkutattialue...onko herkkutatille mitään myrkyllistä matkijatattia?

    Ranskan maaseutu on minunkin yksi unelmakohde, jossa en ole vielä käynyt. Maustan useimmat ruokana Provencalella ja kun näen kankaita, jotka ovat Provencesta, menen melkein sekaisin.

    Kukaan ei ikinä anna minulle tämmöistä helppoa tunnusta. Epistä. Kerrankin sain Kerro SATA asiaa itsestäsi;-)

    VastaaPoista
  8. Leena, täällä herkkutattisato antaa odottaa vielä, mutta kunhan saadaan niitä pieniä sieviä, niin sitten.
    Tateissa ei ole myrkyllisiä, mutta aloitteleva sieniharrastaja voi erehtyä joskus luulemaan sappitattia herkkutatiksi. Ero on kyllä selvä..
    Ai tunnustus, minä luulin jo kaikilla olevan tunnustusähky.
    Maistuvaa metsän satoa sinnepäin.

    VastaaPoista
  9. onnea herkuttelijalle ja kiitos visiitistä.. nyt on todella herkkujen talteen keräyksen aika. ja voi voi edessä pitkä pimeä syksy.. silloin nämä tunnustukset varmasti piristävät. täytyykin kehitellä oikein mahdollisimman iloinen tunnustus. napaan palan kakustas, nam nam

    VastaaPoista
  10. Aikatherine, kiitos itsellesi. Herkkuhetkiä saakin nyt viettää, kaikki kasvikset, marjat ja muut herkut parhaimmillaan.
    Nappaa vaan, ole hyvä!

    VastaaPoista
  11. Suloinen tunnustus. Ja lempiväriä lukuunottamatta kaikki muut kohdat voisivat olla omia vastauksiani. :) Lempivärini on vihreä, mutta hirvi ja tattikastike, Ranskan maaseutu. Oi, kyllä!!

    VastaaPoista
  12. Katja, eikö vaan. Ja ruokamatka Ranskan maaseudulle, olisi se jotain..
    Tattisatoa tulee varmaan tämän päivän sateiden jälkeen.
    Mukavaa viikonloppua mieluisten vieraiden kanssa.

    VastaaPoista
  13. Kiitos sappitattitiedosta, nyt opettelen niiden erot. Ei vielä ole meillä tatteja, mutta hyvinä vuosina kävelen 100 metriä ja siinä niitä sitten on.

    Siis kai se valmistus on kuin kantarellisoseessa sitten...voita, sipulihakkelusta, sieniä, hiukan vehnäjauhoa, loraus kuumaa vettä, annetaan turvota ja vetätyä, sitten kuohukermaa hitaasti, annetaan vetäytyä ja mustapippuria. Näin me tehtiin Jaelin kanssa suppismuhennos ja hyvää tuli.

    Elämyksellistä elokuun viikonloppua sinulle! Ja Mintulle suukko♥

    VastaaPoista
  14. Leena, suurinpiirtein se noin menee! Minäpäs laitan, vaikkei vielä tämän vuotista satoa olekkaan jonkinlaisen ohjeen kumminkin miten itse teen..
    Suukko meni perille ja hännänheilukset kiitokseksi täältä.. Samanlainen tervehdys Olgalle ja mukavaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista